Palvelumme

Palvelut metsänne parhaaksi

Nykyaikaisilla metsäkoneilla ja koulutetuilla ammattitaitoisilla kuljettajilla huippulaatuista korjuujälkeä.

Koneellinen hakkuu

Käytössämme on alan modernein kalusto, joilla voidaan työskennellä tehokkaasti kaikenlaisissa olosuhteissa. Konekantaamme kuuluu eri painoluokankoneita, jotka soveltuvat ensiharvennuksesta päätehakkuuseen. Kalustoa voidaan varustella tarpeen mukaan turvemaakohteiden korjuuseen. Käytössämme on myös energiapuun korjuuseen giljotiinikouralla varustettuja koneita .

Lähikuljetus

Ajokonekalustomme on alan moderneinta. Kalustoomme kuuluu eri kokoisia ajokoneita, joilla onnistuu niin ensiharvennusten kuin uudistushakkuidenkin lähikuljetus. Kalustolla onnistuu myös kesäaikaiset turvemaakohteiden lähikuljetukset.
Osa koneista on varustettu kuormainvaa’alla.

Lavettisiirrot

Käytössämme on koneiden kuljetukseen tarkoitettu ritiläauto. Yrityksellämme on liikennelupa, joten pystymme tarjoamaan kuljetuspalveluja.

Hydrauliikkapalvelut

Olemme Hyrdoscand-tuotteiden jälleenmyyjä. Tarjoamme hydrauliikkapalveluita yrityksille ja yksityisille toimijoille.
Toimipisteellämme Saarijärvellä on Hydroscand-tuotteiden jälleenmyyntipiste. Tarjoamme hydrauliikkapalveluita yrityksille ja yksityisille toimijoille. Varastostamme löytyy laaja valikoima yleisimpiä hydrauliikkaletkuja ja -liittimiä

Digituning ™ -moottori­optimoinnit

Enemmän voimaa, vähemmän kulutusta!

Olemme pohjoismaiden suurimman moottoriajoneuvojen optimointiin erikoistuneen ketjun Digituning.com jälleenmyyjä. Teemme moottori optimointeja kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Optimoimalla esimerkiksi työkoneet saadaan koneen suorituskykyä nostettua ja polttoaineen kulutusta vähennettyä.